Gå til indhold
©  Foto:

Synnejysk Cykelhistorie i Haderslev

I forbindelse med fejringen af Tour de France ´s gennemkørsel i Sønderjylland d. 3. juli, har Museum Sønderjylland åbnet op for fortællingen, om vores fælles cykelhistorie i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg.

Udstilling: Fra væltepeter, cykelringridning til cykelløbs udvikling hen over årtier 

I forbindelse med fejringen af Tour de France ´s gennemkørsel i Sønderjylland d. 3. juli, har Museum Sønderjylland åbnet op for fortællingen, om vores fælles cykelhistorie i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg 

Fire søljer med cykelhistorier, og hver tre fokuspunkter, fortæller om små og store cykelanekdoter fra den sønderjyske egn. Har du lyst til at vide mere om din egn, opleve Sønderjylland med historiske briller og dykke ned i små fortællinger om cyklens uundværlighed – så gå forbi Parkhuskajen og finde de 12 autentiske historier, som kan nydes hele sommeren over.   

 Den udendørs udstilling er synlig i Haderslev frem til d. 18. sep. 2022, i Aabenraa frem til d. 21. august 2022 og Sønderborg frem til d. 21. august 2022. Udstillingen er gratis, og historierne er givende for både børn og voksne.   

Udstillingen er på dansk, engelsk og tysk.