Gå til indhold
©  Foto:

Tour of Scandinavia 2023

Tour of Scandinavia 2023 kommer til Haderslev. Se de bedste kvindelige ryttere fra hele verden konkurrere om sejren i dette spændende World Tour-løb. Vær med som tilskuer og oplev cykelsportens intense drama langs ruterne

Oplev de største kvindelige cykelstjerner

Søndag den 27, august vil de største kvindelige cykelstjerner spurte i mål i Haderslev efter at have tilbagelagt imponerende 700 kilometer fra Norge.

Dette er den sjette og sidste etape af Tour of Scandinavia 2023, som består af seks etaper i alt. De første fire etaper finder sted i Norge og Sverige, mens de sidste to etaper foregår i Danmark.

Tour of Scandinavia er et af de mest prestigefyldte cykelløb i verden og er en del af World Tour-serien. Det tiltrækker de bedste kvindelige ryttere fra hele verden, som vil konkurrere mod hinanden i en række udfordrende og spændende etaper.

Hvis du vil være en del af oplevelsen, kan du komme og se løbet som tilskuer langs ruterne. Det vil være en fantastisk dag fyldt med spænding, fest og drama, som du ikke må gå glip af. Så tag dine venner og familie med, og vær en del af Tour of Scandinavia 2023 i Haderslev 

 

Find more inspiration here: