Gå til indhold
©  Foto:

Vojens Campingplads

Vojens Campingplads er en lille, bynær og moderne plads, der ligger i forbindelse med Vojens Hallerne og de mange aktive tilbud i ACTURE PARK

Vojens Campingplads ligger i forbindelse med Vojenshallerne, hvor I finder skøjtehal (åben september-marts), svømmehal med badeland, 2 sportshaller, cafeteria og skaterbane. Derudover byder Vojens på flere muligheder for en aktiv ferie, uanset om I vil vandre eller cykle, køre go-kart eller være tilskuer på Vojens Speedway Center.

Vojens campingplads ligger perfekt til at udforske de mange aktive tilbud, som I finder samlet under ACTURE PARK; for eksempel 3D bueskydning i Pamhule skov, X-trails – mountainbike ruter i alle sværhedsgrader eller måske et besøg i StreetDome i Haderslev, hvor I kan skate, prøve friklatring i bouldering-rummet som er polstret med madrasser på gulvet, benytte den udendørs parkour-bane eller måske prøve kræfter med Danmarks højeste klatrevæg, den 30 meter høje silo på havnen.

På Vojens Campingplads finder I udover pladser til campingvogne, autocampere og cykelcampister også 8 hytter, hvoraf 5 er med 4 sengepladser og 3 er med 2 sengepladser (alle hytterne inkluderer også bord og stole udover sengepladserne) – Så her er plads til alle, uanset hvordan I ønsker at bruge jeres ferie.

Pladsen har moderne faciliteter, taget i brug i 2002, og i servicebygningen finder I madlavnings- og badefaciliteter og opholdsstue med TV samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, som gratis kan benyttes af pladsens beboere.

Pladsen tager kun imod kontanter, Dankort samt Visa Dankort.