Gå til indhold
©  Foto:

Vojens Campingplads

Vojens Campingplads er en lille, bynær og moderne plads, der ligger i forbindelse med Vojens Hallerne og de mange aktive tilbud i ACTURE PARK

Vojens Campingplads ligger i forbindelse med Vojenshallerne, hvor I finder skøjtehal (åben september-marts), svømmehal med badeland, 2 sportshaller, cafeteria og skaterbane. Derudover byder Vojens på flere muligheder for en aktiv ferie, uanset om I vil vandre eller cykle, køre go-kart eller være tilskuer på Vojens Speedway Center.

Vojens campingplads ligger perfekt til at udforske de mange aktive tilbud, som I finder samlet under ACTURE PARK; for eksempel 3D bueskydning i Pamhule skov, X-trails – mountainbike ruter i alle sværhedsgrader eller måske et besøg i StreetDome i Haderslev, hvor I kan skate, prøve friklatring i bouldering-rummet som er polstret med madrasser på gulvet, benytte den udendørs parkour-bane eller måske prøve kræfter med Danmarks højeste klatrevæg, den 30 meter høje silo på havnen.

På Vojens Campingplads finder I udover pladser til campingvogne, autocampere og cykelcampister også 8 hytter, hvoraf 5 er med 4 sengepladser og 3 er med 2 sengepladser (alle hytterne inkluderer også bord og stole udover sengepladserne) – Så her er plads til alle, uanset hvordan I ønsker at bruge jeres ferie.

Pladsen har moderne faciliteter, taget i brug i 2002, og i servicebygningen finder I madlavnings- og badefaciliteter og opholdsstue med TV samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, som gratis kan benyttes af pladsens beboere.

Pladsen tager kun imod kontanter, Dankort samt Visa Dankort.

Find more inspiration here: