Haderslev gemmer på mange fantastiske smagsoplevelser! Sæt tænderne i nogle af Danmarks absolut bedste pølser. Slagter Vollstedt og Slagter Lampe er begge Sønderjyske klassikere, hvor kvaliteten er i højsæde. Nyd en iskold lokalbrygget Gåsefod eller se produktionen af øl og malt på Fuglsang Bryggeri. Køb prisvindende chokolade og de kendte honningkager fra Christiansfeld. Tag Ømands gourmetbacon med hjem til vennerne. Spis dig igennem Haderslev, vi lover det bliver lækkert!

 

Haderslev Specialiteter

Få en oversigt over de lækkerier som er produceret i Haderslev området. Smag på ægte gourmet bacon, få en kold forfriskning fra de lokale bryggerier e...

Gårdbutikkerne

Gårdbutikkerne i Haderslev sætter fokus på økologi og velsmagende sønderjyske specialiteter, hvor der bliver værnet om de gamle traditioner og det god...

Torvedage i Haderslev

Oplev ægte markedsstemning.

Økologiske spisesteder

Find de glutenfrie caféer og venganer-venlige restauranter i Haderslev. Køb lækre laktosefri produkter og smag på de økologiske herligheder i Gram.

Ø-Lækkerier

Aarø er et skattekammer af lokale smagsoplevelser. Smag de mange lækre råvarer i smukke naturomgivelser eller køb smagsherlighederne med hjem for at forlænge minderne og den gode smag. Mange produkter sælges kun lokalt, så forbered dig på at blive afhængig og komme retur til den hyggelige ...

Sønderjysk Kaffebord

Det Sønderjyske kaffebord er en helt særlig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på en af de nok mest kendte Sønderjyske traditioner.

Haderslev Tema Madoplevelser

Find vej til de bedste smagsoplevelser lige her! 

En god kop kaffe

Efter en dag fyldt med oplevelser er det dejligt at få en god kop kaffe. Ved du hvor den gode kaffebar ligger?

Feriens bedste is

Ferie i Danmark kan ikke holdes uden en god gammeldags vaffelis, men det kan være svært at finde frem til de gode isbutikker.

Morgenbrød & kage

Hvor kan du købe rundstykker og dansk kage når det smager aller bedst?

Haderslev by night

Nyd en god drink eller en kold øl til tonerne af livemusik og hyggelig værtshus stemning.

Restauranter

Få et overblik over alle restauranterne i Haderslev området. Find de gode brunch steder, de spisesteder hvor der laves en god bøf og de hyggelige caféer hvor der kredses om kunderne og kaffen er fantastisk.

Mad fra hele verden

Selvom det danske køkken er fantastisk kan det være lækkert med lidt afveksling. Besøg de internationale køkkener lige her.

Frokost herligheder & café lækkerier

Melder sulten sig i løbet af dagen, er det tid til at finde et godt frokoststed så læs med her!

Gourmetoplevelser

Tid til ekstra forkælelse ved stearinlysets skær? Find vores bedste madoplevelser lige her.

Take Away

Er du på farten eller vil du bare gerne nyde din mad i sommerhuset? Læs mere om de mange gode take away muligheder her.