Snorkelsafari

Oplevelser under overfladen med undervandsjagt og undervandsfotografi. Der benyttes IKKE iltflasker, men kun våddragt og snorkeludstyr. Derfor kan alle, være med.

Undervandsjagt er fiskeri med håndspyd eller harpun, og foregår både i dagslys og om natten med lygter, og oftest på lavt vand.

Snorkelsafari i Danmark, byder på store oplevelser, som du og din familie aldrig glemmer og som er tilgængelige hele året rundt, da våddragten holder dig varm. Det er nemt og sikkert at snorkle, og i Danmark kræver det ikke andet end et fisketegn hvis du også vil fiske med en harpun.

I Danmark har vi helt fantastiske forhold, når det drejer sig om undervandsjagt. Det skyldes, at de indre danske farvande er meget næringsrige, rene og generelt ikke særligt dybe. Derfor har vi helt utroligt meget potentielt fiskevand, med masser af fisk, der kan nås med svømmefødder og snorkel. 

Snorkelsafari.dk tilbyder guidede aktiviteter netop der hvor du og din familie tilbringer ferien i Danmark. Alt udstyr såsom våddragter, snorkeludstyr og harpuner kan lejes hos os. Hvis I har lyst til at lære at rense, filetere og tilberede fangsten, så kan I tilkøbe en seafoodsafari. Her tilbereder vi fisk, muslinger, rejer eller andet godt fra havet over gasblus direkte på stranden. Frisk, hjemmefanget fisk smager bare bedre, og gør en god oplevelse endnu bedre.

Du kan læse mere om undervandsjagt, snorkelsafari og vores andre produkter på hjemmesiden www.snorkelsafari.dk 

Snorkelsafari.dk tilbyder guidede oplevelser og jagt under overfladen hele året rundt, og er åben alle fredage fra kl. 16.00 til søndage kl. 16.00 samt alle dage i ferier og Helligdage.

Det er ikke nødvendigt at leje udstyr hvis man medbringer udstyr selv

Vi mødes ved Vedsted Sø, Vedsted 6500 Vojens kl.14
Ønskes større grupper, kontakt da admin@snorkelsafari.dk

Del denne side

Opdateret af:

VisitHaderslev bureau@visithaderslev.dk
 

Kontakt

Adresse

Gammelbrovej 70
6100 Haderslev

Telefon

+45 22580444

Fakta