Moved by Action 6. - 8. september

Kalder alle Speedway fans og sportsinteresserede, VM i speedway skal afgøres på Vojens Speedway Center den 7. september, og det er et event som du ikke vil gå glip af!  Festlighederne starter allerede fredag med SønderjyskE Ishockeys første kamp på hjemmebane og Speedway træningsaften. Lørdag er der speedway event i bymidten inden VM for alvor starter om aftenen. Det bliver et brag af en Speedway weekend og det skal opleves! Psst...vil du have en forsmag på hvad der venter dig så er der 10. august EM i speedway på selvsamme arena! 


DM i Disc Golf 5 - 8. September

Haderslev er et sandt Disc Golf mekka hvor du finder hele 4 baner indenfor en halv times kørsel. Denne weekend kan du opleve DM i Disc Golf når det går løs på Gram Slot. 

Speedway Træningsaften - 6. september

Få en forsmag på VM festlighederne og tag med ned på Vojens Speedway Arena, for at se Verdens bedste speedway kører forberede sig på VM finalen. 

Åbningskamp med SønderjyskE - 6. september

Oplev den helt fantastiske stemning, når de seksdobbelte Danmarksmestre fra SønderjyskE går på isen for at spille ishockey. Sæsonstart på Metalligaen 19/20 bliver et brag af en fest!

VM i Speedway - 7. september

Tag familien med til VM i Speedway på Danmarks Nationale Stadion i Vojens. Verdens bedste speedwaykørere er klar til at skrive mere historie på én af de mest berømte speedwaybaner i verden.

Moved by Action - 7. september

Kom ned på Rådhuscentret i Vojens i tidsrummet kl.11.00 - 14.00 og tag del de mange fantastiske aktiviteter. Se hele programmet lige her, der er et par sjove timer i vente!

Haderslev Stafet for Livet - 7 - 8. september

Få en helt unik oplevelse når startskuddet til verdens største "stafet for livet" lyder den 7.-8. september. Oplev stemningen og se den smukke dampark blive oplyst af de mange lysposer.

Play Video

2 mænd, 1 bil og VM i speedway!

Se med når direktøren for Vojens Speedway Center Jacob Olsen, sammen med Anders Brohus kører en runde arenaen og fortæller om alle de spændende happenings. 

} //-->