Gruppesejlads med Helene

For større grupper er der flere muligheder for en skøn oplevelse ombord på Helene. Hvad end de søger formiddags, eftermiddags eller heldagsture så er vi hos VisitHaderslev altid klar til at hjælpe dem med planlægning, spørgsmål m.m.

Er i en gruppe der skal besøge Haderslev er en sejlads ud af Haderslev Fjord en fantastisk oplevelse. Den 12 km lange fjord byder på mange spændende historier, som man undervejs kan fordybe sig i. Den smalle fjord gør det muligt at komme helt tæt på naturen,hvor man kan være heldig at opleve havørnen på helt tæt hold.

Fjordbåden Helene har sejlet på Haderslev Fjord og i Lillebælt siden 1995.

Båden har 2 dæk med hver sin salon, hvor det er muligt at sidde i læ for kulde og blæst. Faciliteterne ombord er handicapvenlige og på nederste dæk er der et handicap-toilet tilgængeligt. Det er muligt at få en kørestol med ombord, dette skal bare fremgå fra deres booking. Er man dårligt gående anbefaler vi at bestille plads på nederste dæk, fordi trappen til øverste dæk kan være stejl.

Fjordbåden er en sejlende restaurant, derfor er det ikke tilladt at nyde sin medbragte mad ombord. Det er muligt at købe mad samt drikke ombord, men bemærk at nogle retter skal bestilles nogle dage i forvejen. 

En frokostsejlads på fjorden

Med afgang fra Haderslev Havn kl.12.00, går turen stille og roligt ud af Haderslev Fjord. Undervejs vil der blive serveret en 2-retters menu bestående af dansk bøf og fløderand med frugter. Med et stop på Årø, har man ca. 50 minutter til at strække benene og opleve den skønne ø. Herefter er det valgfrit om man bliver på Årø og tager den daglige færge til Årøsund, eller om man tager videre med fjordbåden Helene til Årøsund. Når man er stået af i Årøsund slutter turen og man tilrettelægge selv sin transport hjem. 

Pris: 248kr (eksklusiv drikkevarer)

Som et tilvalg er det muligt at købe en tur/retur billet med frokost på vej ud til Årø, og kaffe/kage på vej tilbage til Haderslev for 320kr pr. person.

Del denne side

Priserne for gruppesejlads er gældende hvis man som minimum er 15 personer. 

Ønsker du at at bestille en tur kan du kontakte VisitHaderslev via overstående link. 

Kombiner din sejlads med en guidet tur

Ønsker du et heldagsarrangement kan vi anbefale at man kombinere sin sejlads med en guidet tur.                                                                                                               

- Haderslev byvandring med guide: se den gamle bydel og besøg Haderslev Domkirke som går tilbage til 1100-tallet.

- Temavandring 9. april 1940: Under besættelsen af Danmark blev Haderslev by centrum for hårde kampe. Hør historien om begivenheden 9. april i Haderslev.

- Reformationsvandring: Hør historien bag reformationen i Haderslev og oplev Nordens Wittenberg.

- Guidet tur på Årø: Få fortællingen om Årøs historie og det stærke lokalsamfund.

- Guidet tur ud af Haderslev Fjord: Guiden tager med ombord på Helene og fortæller om fjordens historie 

Kontakt VisitHaderslev for booking af guide.

Årø - Lillebælts Perle

Aarø er beliggende i Lillebælt, ved udmundingen af Haderslev Fjord. Øen er beliggende ca. 1,5 fra fastlandet. Sejltiden til Årø er ca. 7 til 8 minutter og der sejles ca. hver time. Det giver øen en stærk placering som et yndet turist- og feriemål.

} //-->