Efterårsferie i Haderslev

Så står efteråret for døren. Det rusker i træerne, blade hvivler gennem luften i en smuk dans og en palette af farver tager form i naturen.

Efterårsferien i Haderslev byder på en masse spændende aktiviteter og oplevelser for alle aldre. For de aktive og vovede kan du prøve kræfter med ACTUREPARK. Børnefamilierne kan gå på opdagelse med FunCard og dykke ned i de mange tilbud. For naturelskerne er Caminoen, Tunneldalstierne og dyrehaven en rigtig efterårsoplevelse. Haderslev som værende gammel handelsby og Gram Slotsby byder på mange gode fortællinger om svundne tider - måske du også vil med til Sønderjysk Kaffebord på slottet?  

Efterårssjov

Eventkalender for oktober

Efterårsferien er lige om hjørnet!

 

For at give dig og din familie et godt overblik, finder du her en oversigt over efterårets mange aktiviteter og oplevelser her på siden. Vi har samlet de sjoveste, vildeste og mest spændende aktiviteter på en oversigt, lige til at printe ud og tage med i tasken sammen med børnenes Funcard.

 

Halloween Sjov i Damparken

Haderslev Dampark forvandles denne aften til et vaskeægte halloween landskab, tør du tage ned og hilse på heksene og tage en tur i den uhyggelige park?

Mød Græskarmanden

Hvert år vækkes græskarmanden i Haderslev til glæde for alle børn. Sammen med ham vil der være optog, græskarudskæring og måske endda også monsterslik. 

Tag på rundtur i Haderslev

Kør med veterantoget ud til Hammelev, bliv hentet af hestevogn og få en smuk tur gennem Pamhule Skov. Stå af ved den historiske Tørning Mølle hvor du får en rundvisning og en frokost. Efter frokost går det retur med hestevogn og videre retur med veterantoget.  

Haderslev Veterantog

Veterantoget kører mellem Haderslev og Vojens flere gange i løbet af sommeren, efterårsferien og op til jul

Haderslev Dyrehave

Oplev Danmarks næststørste dyrehave i Haderslev, beliggende med en smuk udsigt udover Haderslev Dam. Kom helt tæt på dådyr og kronvildt i Haderslev Dyrehave og følg naturens gang på tæt hold. 

} //-->