Fyld din dag med oplevelser

Hvad enten du er på udkig efter aktiviteter til børnene, skønne oplevelser i naturen eller vilde og vovede aktiviteter, så kan Haderslev byde på lidt af det hele.

Børnene vil elske at lege pirater ombord på Fjordbåden Helene, hele familien kan få flere timer til at gå med geocaching i kommunens skønne natur og skal de vilde af brændt noget krudt af, så er der rig mulighed for det i StreetDome eller på mountainbike.

Kig dig omkring og bliv inspireret.

Pige i efteråret

Efterårsferien begynder i Haderslev

Vi har samlet de bedste oplevelser fra Haderslev, Vojens og Gram til din efterårsferie. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i vores skønne område med hele familien. 

Jul i Haderslev

December og dermed juleaften er lige om hjørnet, dette er en tid med mange traditioner hvor julehyggen er i højsæde. Måske dig og din familie skal på juletur for at gøre de sidste juleindkøb, til julekoncert eller måske bare opleve en af de mange julemarkeder. 

Familietur i efteråret

Kør med veterantoget ud til Hammelev, bliv hentet af hestevogn og få en smuk tur gennem Pamhule Skov. Stå af ved den historiske Tørning Mølle hvor du får en rundvisning og en frokost. Efter frokost går det retur med hestevogn og videre retur med veterantoget.  

Haderslev Veterantog

Veterantoget kører mellem Haderslev og Vojens flere gange i løbet af sommeren, efterårsferien og op til jul

Fiskeri i Haderslev

Fiskeri

Velkommen til Lillebælt - et spændende lystfiskerområde! Her har vi god plads til alle lystfiskere. Vores lange kyststrækning giver et spændende og varieret fiskeri uanset vejrforhold. Der er aldrig langt til en god fiskeoplevelse. 

Cykelferie i Haderslev

Cykelferie

Kilometervis af cykelstier der forbinder havet og byerne langs fjorden og gennem skøn natur indbyder til både korte og lange cykelture.

Snorkelsafari

Snorkelsafari

oplevelser og jagt under overfladen...