Kanosejlads

Gels Å

En tur ad Gelså byder på en meget varieret naturoplevelse, men den byder også på en udfordrende sejlads for den øvede kanosejler.

Piratsejlads

Det øverste dæk på Helene bliver omdannet til et piratdæk og børnene kommer på skattejagt når vi anløber Aarø.

Der skal i løbet af turens først del laves hatte, klap til øjet, og males. Der bliver desuden serveret frokost kort efter afgangen fra Haderslev.

Ved ankomsten til Aarø får piraterne udleveret et skattekort, og nu bliver det spændende! Kan børnene nå at finde skatten på Aarø inden Helene sejler retur til Haderslev?

Tunneldalstierne

Haderslev Dalen
Haderslev Dalen, som også betegnes Haderslev tunneldal, strækker sig over ca. 25 km fra Haderslev Fjords udmunding i Lille Bælt i øst til Vojens i vest.
Dalen er sandsynligvis dannet ved at vandløb har eroderet sig dybere ned i landskabet, fordi vandstanden i verdenshavene faldt ved istidernes begyndelse. Da gletscherne senere nåede Danmark, skød de op igennem de lave områder og uddybede derved også Haderslev Dalen.

Disc Golf

Hvad er disc golf?
Generelt kan disc golf bedst betegnes som en afart af traditionel golf, hvor golfkøllen og golfkuglen erstattes med en specialdesignet frisbee - golfdiscen, og selve hullet erstattes med en specialdesignet disc golf kurv. Det gælder så om at kaste golfdiscen ned i kurven på færrest mulige kast.

Banerne i Haderslev

} //-->